Roeistages voor groepen op het meer "Lac du Causse" met onderdak op de camping

Voorbereiding voor competities, stages, trainingskamp...

Het Lac du Causse, is een internationaal bekend watersportgebied voor roei-toernooien, trainingskampen e.d. er zijn terplekke een controle-toren en 9 reddingsboten.

Onderdak mogelijk in de gÎtes/cottages en de chalets op enkele meters afstand van de watersportbasis en met direkte toegang tot het meer.

Restauratie ter plekke, volledig pension mogelijk en/of speciaal aangepaste maaltijden voor de atleten, u kunt dus intensief roeien en wij zorgen voor de rest.

Om u bij te staan is er een team aanwezig die zich bezig houdt met de organisatie van de zakelijke en sportieve kant van de atleten en/of groepen voor jongeren e.d., tot 200 personen mogelijk .

Vele roeiverenigingen zijn u voor gegaan. kom trainen met uw team op het meer le Lac du Causse !

De volgende verenigingen zijn u al voor gegaan !!!

Tideaway Scullers School - University of Worcester Rowing Club - Norwich Rowing Club - Edinburg University Boat Club - Shrewsbury School - London Oratory School - LIFA (Ligue  Iles de France Aviron) - ESCP Europe Club Aviron - Rowing Club Port Marly - Georges Watson College - Mortlake Anglian & Alpha Boat Club...

Aviron - Lac du Causse - Corrèze
Aviron - Lac du Causse

Wij ontvangen graag uw roeivereniging op het mooiste meer van de Corrèze, makkelijk te bereiken via de  autoroutes A20 et A89, niet ver van het treinstation "Gare SNCF" van Brive La Gaillarde en van het vliegveld "l'aéroport Brive Vallée de la Dordogne".

Aviron - Lac du Causse - Corrèze
Aviron - Lac du Causse

Roei-stages, opleidingen, voorbereidingen competities.... HET team van het " lac du Causse" en het bureau brive tourisme staan voor u klaar.

Het gehele jaar door van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 uur tot 18 uur

De specialisten voor roei-evenementen : Direkte lijn : 0033 5 87 01 61 02